Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 9649 vizualizari

COMENTARII (9)

giuliana 1

01.12.2010, 13:48

arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul

housy 1

01.12.2010, 13:52

poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina

kamy 1

01.12.2010, 14:05

si eu face super buna 5f

ela 1

01.12.2010, 14:17

Mitinita 1

01.12.2010, 15:05

as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

housy 1

01.12.2010, 15:10

in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:25

imi place cum arata

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:28

super

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval