Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect

de Ina in Paste, 5 Noi 2011 | 37234 vizualizari

COMENTARII (36)

mena29 1

17.11.2011, 19:57

Bravo

nadina73 1

23.11.2011, 11:34

harnica muiere esti tu Inuca Stie Costel ce stie

Cris2711 1

26.11.2011, 21:40

sunt cei mai buni cei facuti in casa

horia 1

26.11.2011, 22:45

cei mai buni,cei mai gustosi si sanatosi,cei mai potriviti pentru o supa de pasare "adevarata"!felicitari pentru postare si prezentare!!!

Ina 1

03.12.2011, 21:39

Horia ...

Ina 1

03.12.2011, 21:39

Nadina, da' ce stie?

Ina 1

03.12.2011, 21:40

Mena Cris

Cristinootza 1

06.12.2011, 20:36

varianta 2 de taiere o practic si eu...sunt senzationali taiteii de casa in supa de pui , spre deosebire de cei din comert care ingroasa supa si o tulbura

Ina 1

06.12.2011, 21:30

Ai dreptate, Cristinootza taiteii din comert transforma supa intr-o.... piftie

MOKUSKA 1

10.09.2014, 21:16

Mulțumesc . Vreu să zic că ciorba arată de...îmi lasă gura apă

Panacris 1

10.09.2014, 22:21

Dar eu tot mașina de tăiței, o folosesc, mai bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, pentru supa