Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella

de Catalina L in Paste, 21 Mai 2018 | 4685 vizualizari

 

Astazi va invit in Toscana  :)
Dupa o legenda pastele Tagliatelles au fost inventate in 1487 de un bucatar talentat cu ocazia casatoriei celebrei Lucrèce Borgia. Forma acestor paste imita parul lung si blond al tinerei femei.
Ele sunt ferme si absorb de minune sosul pregatit.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/tagliatelles-proaspete-cu-sos-cremos-de.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de tagliatelles proaspete
  • 125 g bucatele de sunca de porc afumata
  • 10 ml smantana lichida
  • 125 g mozzarella
  • sare, piper
  • verdeata proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella:

Gatiti sunca afumata intr-o tigaie fara sa adaugati grasime.

Adaugati smantana lichida, puneti piper si lasati sa fiarba 2-3 minute.

Puneti branza mozzarella taiata bucati si lasati-o sa se topeasca complet, amestecati.

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Trebuie sa fie « al dente ».

Scurgeti pastele, adaugati-le in sosul cremos, amestecati si gatiti totul 2 minute.

Decorati cu patrunjel verde si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

24.05.2018, 13:50

Nu refuz o porție zdravănă de paste cu sos cremos și bucățele de carne afumată!

trifadalia 1

24.05.2018, 14:09

Yami tare gustoase trebuie sa fie. O portie pastreaza pentru mine. Multumesc

dantes 1

25.05.2018, 07:48

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt