Tagliatelle de casa

de RoXx in Paste, 1 Oct 2014 | 3387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • sare
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa:

Oul se amesteca cu faina si un praf de sare. Faina se adauga treptat pana se obtine un aluat elastic dar ferm in acelasi timp. Aluatul astfel obtinut se acopera cu folie de plastic si se lasa la odihnit o jumatate de ora. Dupa cele 30 de minute se intinde din aluat o foaie subtire pastrand cat de cat o forma dreptunghiulara. Se ruleaza foaia obtinuta si se taie fasii de 1 cm grosime. Se folosesc imediat sau dupa ce se lasa la uscat.

TIPS-URI

1

Cand se intinde foaia, se adauga destula faina incat sa nu se lipeasca fasiile intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]