Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute

de mihaelar63 in Paste, 6 Mai 2020 | 2005 vizualizari

 

 Adica pe italieneste ,, Tagliatelle con spinaci, formaggio e peperoncino "
 Delicios de simplu de preparat si de devorat .
Secretul acesttor paste este  folosirea branzei potrivite in combinatie cu unt si spanac   verde proaspat .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliatelle
  • 250 gr spanac proaspat-de gradina
  • 100 gr branza Gran Padano sau parmezan
  • 50 ml unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingurita rasa usturoi granulat
  • 1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ardeii se taie rondele . Spanacul se taie fasii.
  3. Pastele se fierb in apa cu sare ,respectand indicatiile de pe ambalaj .
  4.  Scurgeti tagliatelllele in strecuratoare .Pastrati putina apa in care au fiert pastele.
  5. Intr-o tigaie incapatoare se infierbanta uleiul cu unt .
  6. Se adauga  rondelele de ardei iute si pastele .
  7. Razuiti deasupra jumatate din cantitatea de branza si amestecati .
  8. Branza si untul vor forma un invelis catifelat pastelor .
  9. Daca vreti ca sa aveti un sos mai cremos , se pune putina apa in care au fiert .
  10. Cat sunt inca pe foc se pune spanacul si usturoiul  si se tine 1-2 minute , atat cat sa se inmoaie .
  11. Asezonati cu piper .Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  12. Serviti tagliatelllele cu spanac cat sunt calde cu branza proaspat razuita pe deasupra . .
  13.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Alegeti paste de calitate .

2

Respectati timpii de fierbere de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

06.05.2020, 22:52

Nu cred că aș lua și ardeiul iute, dar în rest, chiar este pe placul meu...

Rocsi 1

07.05.2020, 19:14

Panacris 1

08.05.2020, 14:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac