Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

de Ina in Paste, 30 Apr 2010 | 7750 vizualizari

 

Daca si sotul meu, caruia nu-i plac pastele, a mancat doua portii, nu pot sa spun decat ca au fost delicioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu ou si spanac - 250 g
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400 g rosii decojite, in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii:

1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare ( 1litru de apa la 100 g paste). Cand sunt fierte se scurg de apa  si se scot pe un platou.

2. Ciupercile si usturoiul se curata si se taie fasii. Rosiile decojite se paseaza in sucul propriu.

3. Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline in care se calesc ciupercile si usturoiul. Se stinge cu rosiile pasate, adaugam piper, busuioc si potrivim de sare.

4. Turnam sosul peste paste si servim cat sunt calde. ( Sunt excelente si reci! )

TIPS-URI

1

Nu uita sa adaugi busuioc maruntit in paste! Acesta face ca pastele sa aiba o savoare deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Ina 1

02.05.2010, 22:42

multumesc, medioto. Chiar au avut un gust deosebit

Ina 1

02.05.2010, 22:42

vezi, acum te pup mai des , ca stiu ca esti femeie

Ina 1

02.05.2010, 22:43

Silvioara, te astept . Am un sos nou de la cineva care tocmai s-a intors din Italia. abia astept sa-l fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa