Tagliatelle cu cicoare

de - Andreea - in Paste, 1 Apr 2014 | 3806 vizualizari

 

Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 400 gr frunze cicoare
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cicoare:

Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.

Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.

Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .

Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.

Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cicoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (18)

laura_n 1

02.04.2014, 17:07

ce gust au?

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:21

mmmm.... interesant

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:48

Laura iti zic sincer cas aduc a spanac fiert si calit.Doar ca nu au amarul spanacului.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii