Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci

de Panacris in Porc, 16 Iun 2012 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucatele de porc 500 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ardei gras verde 2 bucati,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci taiate 1 conserva,
  • marar verde 1 legatura,
  • foi de dafin 2 bucati,
  • sos de rosii 100 ml.,
  • tagliatelele cu spanac 250 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga ardeiul tocat marunt, bucatelele se carne, sare, piper, boia, marar, foi de dafin si ciupercile. Se amesteca usor, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul. Se lasa la fiert la foc mediu, cca. 30 de minute. Intre timp se fierb pastele, in multa apa cu sare, cca. 10 minute de la primul clocot. Se scurg, se stropesc cu ulei de masline, ca sa nu se lipeasca intre ele.  

Mancarica se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]