Tabouleth

de luminita20_2006 in Salate, 16 Mai 2017 | 3647 vizualizari

 

o reteta numai buna de luat la un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de bulgur 
  • 2 cesti apa clocotita 
  • 3 legaturi patrunjel 
  • 3 rosii 
  • o mana de frunze de menta 
  • 1 legatura ceapa verde sau uscata 1 buc
  • zeama de la o lamaie 
  • ulei de masline 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleth:

 

Se pune bulgurul la umflat, in apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac. 

Intre timp, taiem marunt patrunjelul, ceapa si menta, iar rosiile cubulete. 

Intr-un bol, amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie.   

Amestecam toate ingredientele, se potrivesc dupa gust, cu sare, zeama de lamaie si ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de pui