SUPA VAMPIRULUI

de divainbucatarie in Supe, 26 Oct 2010 | 4267 vizualizari

 

Pentru ca duminica copiii vor sarbatori Halloween-ul, m-am gandit ca nu ar strica sa ii distram si cu o supa pe care am numit-o "supa vampirului". Globii oculari intr-un lichid rosu par a fi o tematica des intalnita la petrecerile celor de peste ocean.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de rosii decojite
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml supa de pui
  • 4  sfere mozzarella
  • 4 masline verzi cu pasta de ardei roşu
  • 1 ardei iute  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SUPA VAMPIRULUI:

Fierbem timp de 10 minute rosiile, pasta de tomate, ceapa, morcovul, dovlecelul, pastarnacul si condimentam cu sare, piper. Se toarnă uleiul dupa primele 2 minute de fiert. Tot atunci adaugam si zaharul. Luam de pe foc si lasam sa raceasca. Cu ajutorul unui blender pasam supa. Cei care iubesc mancarea condimentata pot adauga un ardei rosu iute la pasat.

Punem supa in bol si o decoram cu sfere de mozzarella peste care am pus masline verzi cu pasta de ardei rosu.

HAPPY HALLOWEEN!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA VAMPIRULUI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval