Supa rosie cu legume si paste fainoase

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 3745 vizualizari

 

Rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 praz
  • 1 borcan radacinoase conservate pentru iarna (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa plata
  • 100 gr. paste fainoase marunte (stelute)
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie cu legume si paste fainoase:

Curatam, apoi spalam ardeiul si prazul sub jet de apa rece.

Punem la foc oala cu cca 3 l apa plata.

Adaugam uleiul de masline, prazul taiat rondele si ardeiul taiat bucatele.

Cand apa da in clocot adaugam continutul din borcanul de radacinoase conservate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam cca 10 minute sa fiarba legumele, apoi adaugam rosiile pasate.

Dam cateva clocote, presaram pastele fainoase si lasam sa fiarba supa la foc domol cca 8-10 minute.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie cu legume si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:35

Tare buna arata supita ta Val

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:20

Buna !!!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]