Supa marocana

de laylalala in Supe, 16 Feb 2011 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu ardei iute&usturoi
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • ½ guile, curatata si taiata cubulete
  • 2 radacini de patrunjel, curatate si taiata cubulete
  • 600 ml supa de legume
  • 400 ml bulion de rosii
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 conserva (400 gr) mazare, scursa
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa marocana:

Intr-o cratita, incinge uleiul de masline. Caleste ceapa. Presara zaharul si lasa pana cand ceapa se caramelizeaza. Toarna zeama de lamaie si lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand.

Adauga gulia, patrunjelul, nautul, supa de legume si bulionul. Lasa sa fiarba 40-50 de minute. Adauga mazarea si mai lasa sa fiarba 5 minute. Adauga patrunjelul apoi ia cratita de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa marocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]