Supa din frunze de ridiche

de Ramonica in Supe, 12 Mai 2011 | 4713 vizualizari

 

Aceasta reteta interesanta am preluat-o de pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • frunzele de la 2 legaturi de ridichi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din frunze de ridiche:

Frunzele de ridiche se spala bine, cartofii se curata si se taie cuburi, iar ceapa se taie marunt. Se pun toate la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce sunt fierte bine, se scurge lichidul intr-un vas, iar legumele se mixeaza bine (eu am folosit blenderul de mana). Se adauga din lichidul pus deoparte in functie de cat de groasa vreti sa fie supa, daca vreti sa fie mai subtire adaugati tot lichidul. Se adauga sare dupa gust.
Cu cateva secunde inainte de a opri focul puteti adauga un cubulet de unt. Se mai poate manca cu smantana, iar daca tineti post o mancati simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din frunze de ridiche" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]