Supa de rosii cu naut

de katty in Supe, 30 Oct 2014 | 5580 vizualizari

 

Imi plac supele si ciorbele , de aceea mereu experimentez ceva nou .Este o supa delicioasa , sanatoasa si foarte consistenta .
In sezonul rece puteti inlocui rosiile proaspete cu cele din conserva .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 conserva naut
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • boia iute optional
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu naut:

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin.

Spalam rosile , le scoatem cotoarele si le taiem in bucati mai mici sau le mixam .

Curatam cartofii si ii taiem cuburi .

Punem la calit ceapa in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul , lasam putin , apoi adaugam rosiile . Fierbem 5 minute , apoi adaugam cartofii  , foaia de dafin si crenguta de cimbru. Lasam sa fiarba 15 minute , pana cartofii sunt gata . Scoatem foaia de dafin si cimbru si mixam bine compozitia . 

Punem din nou compozitia la foc , adaugam  putina apa , sare , piper , boiaua iute  dupa gust si nautul scurs din cutie (pastram putin pentru decor).Lasam sa mai fiarba 5 minute . 

Servim supa  ornata  cu boabe de naut si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ramen