Ultima descoperire, care a adus si o revolutie in bucataria noastra, este supa de rosii cu branza si crutoane. Am descoperit-o luand masa intr-un food court dintr-un mall, intr-un colt cu supe, salate si cateva deserturi raw.
Interesant este faptul ca eu am pregatit-o rapid, folosind un amestec de sosuri Barilla, ceea ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca se va intampla, pentru ca am preferat intotdeauna ingrediente cat mai aproape de natural si sanatos in bucataria mea.
Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one.
Cand am oprit supa am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.
Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit.
Dupa ce painea s-a racit am taiat-o sub forma de crutoane. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.
Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)
Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti!