Supa de praz cu perisoare

de katty in Supe, 19 Dec 2016 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 tije praz
  • 400 gr carne tocata (porc sau in amestec)
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu perisoare:

 

Curatam morcovul si il taiem cubulete. Spalam tijele de praz, le curatam si le taiem rondele de aproximativ 1 cm. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs, sare, piper negru macinat si oul. Incingem uleiul intr-o oala si adaugam morcovii taiati cubulete. Ii lasam cateva minute, apoi adaugam prazul. Amestecam ocazional  2-3 minute, sa se inmoaie usor, apoi stingem cu apa. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi formam perisoare din carnea tocata, pe care le punem in oala. Fierbem pana carnea si orezul sunt gata. Daca este nevoie, completam cu apa si potrivim gustul de sare si piper. Servim supa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuste din gris