Supa de praz cu fidea

de Mitinita in Supe, 9 Dec 2012 | 5283 vizualizari

 

Statea ieri prazul pe masa si parca imi vorbea "fa-ma supa,fa-ma supa".

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • 1 litru supa de legume sau pui
  • cimbru
  • 50 gr fidea
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu fidea:

Prazul se taie rondele,ceapa cubulete si usturoiul felii. Taiem cartofii cubulete.

Calim prazul,ceapa si la sfarsit adaugam si usturoiul. Punem supa si dupa ce fierb legumele adaugam cartofii. Dupa 5 minute adaugam si fideaua. Punem cimbru,sare si piper dupa gust.

Lasam putin sa fiarba,apoi acoperim oala cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Black Soup