Supa de perisoare (giouvarlakia)

de rena in Supe, 10 Dec 2013 | 6347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne tocata de vita
  • o ceapa
  • o cana de orez lipicios
  • marar,telina,
  • 1-2cartofi
  • sare,piper,ulei
  • 3 oua
  • o lamaie
  • o lingura de delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare (giouvarlakia):

Punem oala cu apa la fiert, adaugam telina , cartoful taiat cubulete mici, o mana de orez ,ulei si o lingura de delikat.

Facem aluatul pentru perisoare,punem intr-un castron carnea tocata cu ceapa data pe razatoare si mararul tocat,orezul un ou, sare, piper si putin ulei, framantam bine aluatul.

Dupa ce a dat zeama din oala un clocot facem perisoarele si le bagam la fiert.

La sfirsit batem cele doua oua cu putina sare apoi turnam zeama de la lamaie, luam putina zeama din oala batem usor si turnam in oala cu perisoare.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare (giouvarlakia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

11.12.2013, 21:48

mihaelar63 1

13.12.2013, 01:23

Imi place supica ta de perisoare , merge la favorite !!!

rena 1

14.12.2013, 01:29

ooo iti multumesc mult ma simt minunat ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu oua ardeleneasca