Supa de dovlecel

de ala_oancea in Supe, 29 Iul 2009 | 4103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati spate pui (adica ce a mai ramas dupa ce l-am ciopartit de membre si piept)
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • condiment "Secretul gustului" de gaina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Se fierb bucatile de pui in apa cu condiment. Separat se caleste putin ceapa si ardeiul, se adauga morcovul taiat rondele si dovlecelul taiat cubulete. Se strecoara supa de pui si se toarna peste legume. Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se mai adauga condimente daca este nevoie. Eu n-am mai pus altceva deoarece avea un gut foarte bun si asa. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu afumatura