Supa de conopida cu rosii

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 10952 vizualizari

 

Ramona din Cimpina recomanda o supa de conopida, excelenta mincare de post.

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 6 rosii
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 2 cartofi, sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida cu rosii:

Se spala conopida si se lasa pentru 30 min. in apa cu sare. Se curata morcovul, patrunjelul, ceapa. Se da morcovul prin razatoare, iar celelalte  legume se toaca. Se calesc legumele, mai putin conopida si cartofii, se toarna apa peste legumele calite, se adauga cartofii cubulete, conopida desfacuta in bucatele iar la sfarsit rosiile date prin razatoare. Cand este gata se adauga patrunjelul. Se poate servi si acrita cu zeama de lamaie. POFTA BUNA!

Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]