Supa de chimen - Komenymag leves

de Mitinita in Supe, 15 Apr 2011 | 10296 vizualizari

 

Inca o reteta de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita paprika dulce (boia de ardei)
  • 1 litru de apa fierbinte sau supa de legume
  • sare,piper dupa gust
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen - Komenymag leves:

Se infierbanta uleiul intr-o craticioara.

Se adauga faina si se amesteca continuu.

Cand incepe sa devina maronie la culoare se adauga paprika si chimenul.

Se mai prajeste cam un minut si se ia jos de pe foc.

Se adauga un polonic de apa fierbinte si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase.

Se pune inapoi pe foc si se adauga restul de apa.

Se lasa sa fiarba ,ca sa se ingroase.

Se serveste cu crutoane. 

Crutoanele se fac dintr-o felie de paine,care se taie in cuburi si se usuca la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen - Komenymag leves" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu radacinoase de iarna