Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)

de babi5 in Supe, 3 Dec 2014 | 2949 vizualizari

 

Bunaaaa , ieftina si usor de preparat O recomand cu drag cu siguranta o sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 2 ,5 apa
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnsc si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 1 ceapa mai mare
  • 250 gr paste d'oro
  • 6 linguri pasta tomata regal
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • putin cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post):

Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza  in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.

Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.

Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se  lasa sa mai fiarba  10 minute.

Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.

Pofta buna sa fie si  sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

O supa buna buna fara colesterol si vine in ajutorul celora care tin post

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

03.12.2014, 19:35

ClaudiaO,yoli86multumesc

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:20

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulyasleves [ supa gulas ]