Retete de suflet
Mai intai curatam morcovii, ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la calit in ulei incins pentru 5-7 minute.
Adaugam si pieptul de pui taiat cubulete si mai lasam inca 7-8 minute( doar sa se patrunda putin, nu sa se aureasca).
Adaugam apa si sare, acoperim oala cu capac si lasam la fiert aproximativ 25-30 de minute. Pieptul de pui fierbe repede caci este taiat cubulete.
Inainte cu 5 minute sa stingem focul ciorbei, adaugam si broccoli desfacut in manunchiuri.
Lasam ciorba 5 minute la racorit apoi pregatim smantana. Punem smantana intr-un bol mare si adaugam in fir subtire 3-4 polonice de ciorba. Amestecam bine si apoi facem invers: punem cate un polonic din amestecul cu smantana in oala cu ciorba. Dar tot in fir subtire si amestecand continuu. Adaugam patrunjelul uscat si servim. Pofta buna!