Supă cu razalăi

de Corinuta in Supe, 8 Sep 2010 | 22781 vizualizari

 

Este o supa rapida, numai buna de dres o raceala.....:)

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura verdeata tocata(patrunjel sau leustean)
  • sare, piper macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cu razalăi:

Se cerne faina intr-un bol, se adauga ouale si un praf de sare si se framanta aluatul care trebuie sa fie destul de tare. Se razuie aluatul pe razatoarea mare deasupra unui prosop curat de bucatarie si se lasa la uscat 2-3 ore.

Se curata ceapa si se toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. Se calesc ambele in ulei 3-4 minute intr-o oala de supa, apoi se adauga boiaua si aprox. trei litri de apa si se lasa sa dea in clocot. 

Cand fierbe supa se adauga razalaii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa mai fiarba circa 8-10 minute, amestecand din cand in cand.

Se ia de pe foc, se presara deasupra verdeata tocata si se serveste fierbinte.

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga la supa cand fierbe 2-3 cuburi de condiment de gaina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu razalăi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare