Supa cu perisoare de pui

de ala_oancea in Supe, 19 Oct 2009 | 6968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2 cartofi
  • maggi, secretul gustului
  • Perisoare:
  • 250 gr carne tocata din piept de pui
  • 1 albus
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • frunze patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare de pui:


Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

19.10.2009, 17:00

arata super!
vad ca a inceput sezonul ciorbelor si eu fac acum ciorba tot o data la 2 zile, peste vara nu fac aproape deloc nu se mananca dar acum ca a venit frigul a inceut si la mine sezonul
foarte buna!

ala_oancea 1

19.10.2009, 19:52

Multumesc Rivka ! Si eu am descoperit acum ca pot sa-mi pun supa la borcan pt serviciu... si fac mai des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste