Supa cu perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 7 Aug 2010 | 16916 vizualizari

 

sa nu credeti ca eu nu mai gatesc.....supa seamana cu ciorba de perisoare

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 2morcovi
  • 1ceapa
  • 2linguri de ulei
  • 250 gr piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura de orez
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare:

Se curata legumele,se taie bucati mici,in afara de ceapa,care se lasa intreaga.Legumele se pun la fiert intr-o oala cu apa si cele doua linguri de ulei,iar cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare,piper.Se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic,pana se inmoaie legumele.

Se strecoara supa,separat pastrand intr-un vas legumele scoase din supa,fara ceapa,care se arunca.

Se pune din nou supa la fiert.

Se toaca pieptul de pui,se adauga orezul,oul,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine compozitia.Cu mainile umede se formeaza perisoarele si se pun in supa care fierbe.

Se lasa la foc mic inca 15-20minute,pana se fierb si perisoarele.

Se adauga in supa si legumele pastrate la cald si se presara patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Nicolae 1

12.08.2010, 05:25

Mitinita 1

28.12.2010, 12:21

cautam o ciorba de perisoare si cand am googalit-o te-am vazut pe tine si neaparat sa o fac pe a ta!

ela 1

28.12.2010, 12:30

bine ca ai vazut-o tu,ca uitasem de ea,trebuie sa o mai fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare