Supa cu paste fainoase (inele)

de Valclaudia in Supe, 5 Mai 2017 | 6740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 pastarnac mare
  • 1 telina mica
  • 2 linguri legume uscate
  • cca 100 gr paste fainoase cu ou (inele)
  • cca 2l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu paste fainoase (inele):

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu.

Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita.

Ceapa curatata si spalata se pune intreaga la fiert, adaugam restul legumelor in oala si le fierbem 20 minute.

Indepartam ceapa din supa, adaugam legumele deshidratate, sare si piper dupa gust, punem inelusele la fiert pentru 5 minute.

Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu paste fainoase (inele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de ciuperci - Mantar Corbasi