Supa crema de sparanghel

de mimmi in Supe, 5 Sep 2011 | 6859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel
  • 2 cartofi fierti in apa cu sare
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cub legume
  • 1 crenguta tarhon
  • ulei
  • sare,piper
  • 500 ml apa
  • 150 ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Taiem ceapa fin, usturoiul il taiem felii si sparanghelul il taiem bucati de cca 1 cm lungime. Lasam 1-2 fire de sparanghel pentru ornat.

Incingem putin ulei intr-o oala, calim ceapa si usturoiul, adaugam sparanghelul, apa, tarhonul, cubul de legume, sare si piper. Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie sparanghelul. Strecuram legumele si le lasam sa se raceasca. Pastram supa deoparte. Cartofii dupa ce s-au racit, ii decojim si ii taiem cubulete. Pisam legumele in blender si subtiem cu supa si lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Ornam si servim cu crutoane. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mimmi 1

06.09.2011, 10:05

Merita efortul ca e foarte buna!

jolygina 1

06.09.2011, 11:10

super prezentare

LUK 1

06.09.2011, 12:53

ce frumos ai decorat-o

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de dovlecel