Supa crema de linte

de Julie in Supe/Ciorbe, 30 Noi 2010 | 7918 vizualizari

 

Este o supa gustoasa si sanatoasa, lintea fiind bogata in proteine, carbohidrati si fibre.

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte verde,
  • 1 ceapa ,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 morcov,
  • sare, piper,vegeta,
  • smantana,
  • crutoane de paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Lintea se lasa la inmuiat 2 ore.Se pune apoi la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si ardeiul -spalate, curatate si taiate in bucati mari. Cand lintea s-a inmuiat si legumele au fiert, se da vasul deoparte ,se scurge o parte din apa si se paseaza cu blenderul. Se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, vegeta. Se serveste cu toping de smantana si crutoane de paine prajita. Se pot adauga si cateva picaturi cu zeama de lamaie sau putin chimen macinat pentru o aroma mai deosebita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (7)

jolygina 1

02.12.2010, 12:38

arata super

susu 1

03.12.2010, 22:09

O supa usoara, gustoasa si sanatoasa. Imi place foarte mult cu lamaie si menta. Am invatat reteta asta de la o prietena casatorita cu un cetatean turc. Imi plac stelutele din farfurie, ti-au iesit toate felicitari

Julie 1

06.12.2010, 20:24

Multumesc mult tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida