Supa crema de conopida

de Valclaudia in Supe, 31 Aug 2015 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 radacina de telina mica, cca 200 gr.
  • 2 ardei grasi (galbeni sau portocalii)
  • 1 conopida
  • 2l apa rece
  • 3 linguri ulei de porumb
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper (optional)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Curatam si spalam legumele apoi le punem la fiert in apa cu sare pana patrunde furculiota usor in buchetelele de conopida.

Scurgem apa in care am fiert legumele intr-un vas separat, apoi mixam cu blenderul legumele pana obtinem o pasta de consistenta unui piure.

Adaugam uleiul de porumb si turnam cate putina apa din cea pe care am strecurat-o mai devreme si am pastrat-o pentru diluarea piureului de legume.

Se adauga apa in functie de gustul fiecaruia, unii prefera supa-crema mai lichida, altii mai consistenta.

Gustam, asezonam cu sare si piper macinat si servim.

La servire picuram in farfurie putin ulei de porumb, presaram boabe de piper colorat si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli cu gorgonzola