Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville

de AlexTeacher in Supe, 18 Mai 2015 | 6659 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Cartofi dulci – 3 buc
    • Parmezan – 70-80 g
      • Foi tortilla – 2 foi
      • Tulpina de telina (apio) – 3 batoane
      • Busuioc proaspat – 10-12 frunze
      • Unt – 50 g
      • Smantana de gatit – 300 ml
      • Radacina patrunjel – 1 buc
      • Pastarnac – 1 buc
      • Chorizo – 6-7 felii
        • Ghimbir ras – un varf de cutit
        • Usturoi – 3-4 catei
        • Ulei – 1 lingura
      • Jamon Serrano – 5-6 felii
      • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville:

  • Curatati cartofii dulci, radacina patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete;

  • Taiati si tulpina de telina cubulete;

  • Puneti-le la fiert cu sare;

  • Odata fierte, scurgeti apa intr-o oala, pastrand legumele in oala in care au fiert;

  • Adaugati frunzele de busuioc si blendati compozitia folosind blenderul de mana de la Breville;

  • Intr-o craticioara distincta adaugati smantana, untul si cate un polonic din zeama in care au fiert legumele;

  • Incetul cu incetul va trebui sa incorporati aproape toata zeama fierbinte peste smantana – facem acest lucru ca s-o aducem la aceeasi temperatura cu compozitia din oala – puneti oala la foc mic pentru 1 minut si adaugati si parmezanul;

  • Turnati apoi incetul cu incetul peste legumele pasate in cealalta oala;

  • Taiati chorizo si jamon bucatele si caliti-le in tigaie;

  • Scoateti-le pe un servetel sa mai absoarba din ulei;

  • Scoateti inima usturoiului si caliti-i intr-o tigaie, in putin ulei, sau coaceti-i putin in cuptor;

  • Taiati tortilla triunghiuri si coaceti-o pe o plita sau intr-o tigaie de teflon;

  • Serviti supa fierbinte, cu triunghiuri de tortilla si flakes de jamon si chorizo;

 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu mar