Supa crema de broccoli si spanac

de marcela1979 in Supe, 16 Apr 2016 | 4267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 250 gr baby spanac
  • 1 capatana de 250 gr de brocoli
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte
  • felii de paine
  • felii de pastrama de porc sau vita
  • cas razalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli si spanac:

Se pune oala cu 2 l apa si sare  la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba. Se spala brocoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa. Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.

Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc. Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.

Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.

Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Cris2711 1

16.04.2016, 11:06

Multumesc,asa cu felia aceea prajita si cas deasupra

MotanLaOale 1

16.04.2016, 11:30

Rahela Velicu 1

09.10.2016, 20:56

buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de sparanghel alb cu sunca presata