Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!

de Panacris in Supe, 6 Aug 2011 | 6406 vizualizari

 

O reteta de supa pentru duminica!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rasol de vaca
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mai mica
  • 200 gr. melcisori  (paste fainoase marunte pentru supe ciorbe) 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!:

Rasolul se spala si se portioneaza.

Se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa primul clocot se spumeaza (se inlatura spuma).

Cam dupa ce a fiert carnea  cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate şi ceapa intreaga.

Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea.

Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot.

La servire se pune cate o bucata de carne si zarzavat dupa gust (Legumele fierte nu sunt pe placul tuturor!).

Pofta buna! Merita sa preparati aceasta reteta usoara de supa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]