Supa ardeleneasca

de Zamfira in Supe, 19 Noi 2012 | 7310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (pui sau vita)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • conopida (cantitate redusa)
  • mazare (cantitate redusa)
  • patrunjel verde
  • leustean (verde sau uscat)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ardeleneasca:

Pentru aceasta reteta am folosit vasul Zepter. Curatam si spalam legumele. Calim carnea tocata (de pui) in 2-3 linguri ulei de masline, pana cand carnea are o culoare deschisa. Adaugam telina si morcovul taiate cubulete (un morcov il dam pe razatoare si-l vom adauga mai tarziu), adaugam 3 l apa si-l lasam sa fiarba, indepartam spuma formata. Dupa ce am indepartat spuma adaugam morcovul ras, verdeata tocata marunt, ceapa si usturoiul intregi. Dupa o fierbere de 20 minute putem adauga conopida (bucati mai mici) si mazarea, adaugam sare dupa gust si mai lasam sa fiarba pana cand toate legumele vor fi fierte complet.

Daca folosim carne tocata de vita, timpul de fierbere va fi mai mare, deci conopida si mazarea le vom adauga mai tarziu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume