Sufleu de vinete cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 10534 vizualizari

 

un aperitiv sau o gustare minunata

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 300 g ciuperci champinion
  • 3 rosii decojite
  • 2-3  cartofi mari
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de unt
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete cu ciuperci:

Se toaca marunt vinetele (nu le-am curatat de coaja )si ciupercile si se calesc in putin ulei,apoi se pun cartofii  fierti si zdrobiti bine si rosiile zdrobite si curatate de pielitai se lasa sa fiarba 10 minute

Se amesteca  toate  apoi se pune sare ,piper , galbenusurile,faina , grisul si laptele iar albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia la final

Se unge un vas cu unt (eu am pus in vasul roman) si se toarna compozitia in tava,

se da vasul la  cuptor pentru aproximativ 40 minute la 180 grade

Dupa ce s-a copt se lasa la racit apoi se taie rece altfel  se sfarama.

Este minunat  , merita sa-l incercati daca va plac vinetele si ciupercile,este o reteta proprie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]