Sufleu de spanac cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 3095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (congelat),
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 5 oua,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac cu cartofi:

Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se spala si se taie in doua.
Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei. Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.
Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.
Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.
Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac. Amestecam usor spanacul cu cartofii. Condimentam cu sare si piper. Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor