Sufleu de mozzarella cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 4021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • spanac
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de mozzarella cu spanac:

Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pune intr-un castron, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si fulgi de ardei iute, tot dupa gust, faina si galbenusurile.  Spanacul se toaca si se adauga in compozitie.

Albusurile se bat cu un praf de sare. Se bat pana se obtine o spuma consistenta, pe care o vom incorpora in compozitia de mozzarella in 2-3 reprize, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia intr-o tava sau vas de ceramica, de dimensiune mica, unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Pentru siguranta, am pus hartie de copt pe fundul tavii.

Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se rastoarna pe un platou si se portioneaza dupa dorinta.

TIPS-URI

1

mozzarella poate fi inlocuita cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de mozzarella cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor