Sufleu de dovlecel

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 4454 vizualizari

 

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este chiar timpul in care el este rege:) Pt. azi am ales o reteta simpla, rapida si delicioasa, cu siguranta indragita de adulti si copii, deopotriva!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 1 cum telemea
  • 1 cub cascaval
  • 2 oua
  • 1 legatura marar proaspat
  • sare
  • piper
  • chilli
  • dupa gust 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecel:

 

Se rad dovleceii, se sareaza si se lasa la scurs. Se strecoara bine de apa, dupa care sepun in robot, impreuna cu ouale, grisul, condimentele si telemea. Se mixeaza bine, pana obtinem o compozitie spumoasa si aerata, pe care o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeneste putin si este destul de ferma la atingere. Se presara cu cascaval si se mai da la cuptor pt. inca 5 minute. Se lasa la racorit putin, dupa care se portioneaza si se serveste. Este gustos atat cald, cat si rece.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu orez nedecortificat