Sufleu de dovlecei

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 9913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri telemea rasa
  • 4 linguri faina
  • 2catei de usturoi
  • 1lingurita de chimen
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Galbenusurile,frecate cu uleiul ca la maioneza,se amesteca cu smantana,verdeata tocata marunt,branza rasa,faina,chimenul,usturoiul pisat,sare,piper si dovleceiii dati prin razatoarea cu ochiuri mari si storsi bine;

dupa ce totul s-a omogenizat se amesteca cu albusurile batute spuma;

se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt,la foc mic 30-40min

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci