Sufleu de conopida

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2009 | 42789 vizualizari

 

O reteta delicioasa si sanatoasa, numai buna pentru copii. Sufeul se poate face cu diverse legume sau combinatii de legume. Se poate servi ca si garnitura, alaturi de carne la gratar sau peste.

 

INGREDIENTE

  • o conopida maricica
  • 300g telemea
  • 2 oua
  • o cana cu lapte
  • o cutiuta mica cu smantana
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se curata, spala si se rupe buchetele. Se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiarta se scoate intr-o sita si se lasa putin la scurs.

Intre timp se amesteca laptele cu ouale batute, smantana, branza rasa, putina sare.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune conopida si se toarna peste amestecul cu branza. Se baga la cuptor pana se incheaga, apoi se rade cascaval deasupra si se mai lasa putin la rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu branza