Sufleu de conopida

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 1 lingura zarzavat deshidratat
  • sare
  • Pentru sos beshamel:
  • 1lingura ulei,
  •  20 g unt,
  •  1 lingura faina,
  •  500 ml lapte,
  •  1 lingura smantana,
  •  sare,
  •  piper alb,
  •  usturoi pudra, dupa gust.
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida sa fiarba 3 minute, se lasa la scurs. Intre timp se face sosul beshamel. Intr-o craticioara se topeste untul in lingura de ulei se adauga faina si se subtiaza cu laptele, se adauga condimentele, se lasa sa dea cateva clocote, iar la sfarsit se adauga smantana.
Se ia un vas termorezistent, se unge cu putin unt, se aseaza conopida si se toarna sosul, iar pe deasupra se rade cascaval. Se baga in cuptorul incins timp de 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume