Sufleu cu snitele

de ianculubita in Porc, 15 Apr 2011 | 4904 vizualizari

 

Am combinat mai mute retete si a iesit un delicios sufleu

 

INGREDIENTE

  • 200g macaroane
  • 1ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 4bucati de muschi de porc
  • 3linguri ulei
  • 1cutie de rosii
  • 250ml smantana
  • 60g cascaval ras
  • 3oua
  • 1cana pesmet
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu snitele:

Carnea,prajita pe ambele fete in ulei,se condimenteaza cu sare,piper si se da deoparte;ceapa si usturoiul,tocate marunt,se calesc in uleiul ramas de la carne,se adauga rosiile taiate daca nu sunt,se mai lasa sa fiarba,apoi se rastoarna intr-un vas de yena,deasupra se pune carnea iar peste carne pastele fierte si scurse;smantana se amesteca cu ouale,1/2 din cascavalul ras,se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste paste;deasupra se presara pesmet si cascavalul ramas si se da la cuptor 45min;se serveste cu salata

TIPS-URI

1

se poate folosi si piept de pui sau

2

pulpe dezosate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca la ceaun