Sufle de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 9480 vizualizari

 

De mult mi-am dorit astfel de forme iar acum daca le-am achizitionat,a trebuit sa le si incerc;si pentru ca aveam in casa oua de prepelita,le-am folosit

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita+2albusuri
  • 1 cana cu lapte
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 200 g cascaval ras fin
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi aromate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de branza:

Se pune la fiert laptele cu ceapa taiata, frunza de dafin, iar cand incepe sa clocoteasca se da deoparte sa se raceasca; se face un sos bechamel din unt, faina si laptele strecurat; 5galbenusuri se amesteca bine cu 5 oua intregi, se adauga cascavalul ras, sosul bechamel, sare daca e nevoie, piper, putina boia, ierburile aromate, apoi se amesteca cu grija albusurile batute spuma; se pune compozitia in formele unse cu unt si se dau la cuptor la foc mic 20 min sau pana se rumenesc

Se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi