Stufat de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 10 legaturi ceapa verde
  • 10 legaturi usturoi
  • 2 lingurite faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.

Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.

Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna, circa 30 de minute.

 Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]