Stufat cu pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 14 Mai 2015 | 4716 vizualizari

 

O mancare foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui;
  • 300 ml supa de legume;
  • 5-6 linguri ulei de masline;
  • 100 g ceapa verde;
  • 100 g usturoi verde;
  • 250 g rosii decojite;
  • jumatate de pahar de vin alb;
  • o legatura de marar;
  • o legatura de patrunjel;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare, dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu pui:

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa. 

Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si acestea putin, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate felii, restul de supa si boiaua de ardei dulce. Se acopera cu vasul cu un capac si se lasa sa se inabuse in continuare la foc mediu, adaugandu-se apa in cazul in care sosul scade.

La final, se toarna vinul, se presara verdeata tocata marunt si se potriveste de sare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu usturoi verde