Strudele cu branza dulce

de Gherca Daniela in Dulciuri, 4 Sep 2014 | 5370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • un ou
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri de ulei
  • o ceasca (potrivita) de apa calduta
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • + 100g unt ( la temperatura camerei)
  • Pentru umplutura:
  • 250g - 300g branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 2 oua
  • un plic zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu branza dulce:

Pentru aluat, batem oul cu praful de sare, punem otetul, uleiul si faina cat cuprinde pana formam un aluat nelipicios. Intindem bine aluatul pe masa de lucru si ungem cu unt toata suprafata apoi rulam si dam la frigider pentru o jumatate de ora.

Intre timp facem umplutura: branza de vaci o sfaramam si ii punem un praf de sare, punem si ouale, zaharul si vanilia apoi amestecam bine pana incorporam totul bine.

Aluatul il scoatem din frigider si il taiem in 4. Fiecare bucata o intindem in foi subtiri si punem umplutura, apoi rulam.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 30-40 minute. 

TIPS-URI

1

In branza puteti pune stafide inmuiate in apa cu rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 22:10

Un aluat ce-l poti folosi la multe placinte!

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 10:43

Asa e Bunica, si foarte simplu de facut!

Rocsi 1

05.09.2014, 19:56

Ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]