Stroganoff de ciuperci cu tarhon

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 gr unt
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 450 gr mix de ciuperci, injumatatite daca sunt mai mari
  • 100 ml sherry
  • 1 lingura tarhon tocat
  • 140 gr iaurt gras
  • Sare si piper, dupa gust
  • paine prajita, pentru serrvire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff de ciuperci cu tarhon:

Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute.

Pune din nou in tigaie ceapa si usturoiul impreuna cu 100 ml sherry.Lasa amestecul sa fiarba pana cand s-a evaporat aproape tot lichidul.Adauga tarhonul si iaurtul si amesteca.Asezoneaza ciupercile dupa gust, apoi serveste-le alaturi de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff de ciuperci cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza