Stelute umplute cu pasta de peste

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4719 vizualizari

 

Sunt un fan inrait al foietajului asa ca nu puteam rata ocazia de a introduce aceste stelute in meniu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 50 g unt
  • 1 conserva de peste (mie imi place mult tonul)
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute umplute cu pasta de peste:

Am decongelat aluatul si am decupat stelute, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Stelutele le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute; dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.

Am mixat untul moale cu pestele din conserva (scurs), am adaugat zeama de lamaie si putin maghiran. Cand s-a alifiat compozitia am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat si am umplut stelutele de aluat.

Le-am tinut la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute umplute cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase aperitiv