Stelute cu pasta de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 14913 vizualizari

 

Foarte rafinat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc congelat
  • o cutie branza de vaci grasa
  • 100 g file de somon afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de branza si somon afumat:

Somonul afumat se mixeaza impreuna cu branza pana devine o pasta fina, se amesteca cu mararul tocat fin si zeama de lamaie. Se pune la rece.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat si se decupeaza in stelute. Se coc la foc mediu pana se umfla si se rumenesc usor. Cand s-au racit se umplu cu pasta de somon si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu urda si marar ca in Maramures