Steagul ROMANIEI din jeleu

de nadina73 in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 9062 vizualizari

 

am promis, am incercat,nu stiu daca va place

 

INGREDIENTE

  • 3 plicuri de jeleu
  • 750 ml apa
  • colorant rosu
  • colorant albastru
  • colorant galben
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steagul ROMANIEI din jeleu:

Se pun 250 ml apa pe foc intr-o craticioara, apoi se pune un plic de praf de jeleu si se amesteca bine 4-5 minute. Se pune colorant, apoi se pune in forme si se da la rece

Se procedeaza la fel pt toate cele trei culori.

Rezultatul e acesta iar maine o sa pun mai multe poze dupa ce sa intareste jeleul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steagul ROMANIEI din jeleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu jeleu de caise